Een begrip in Heerenveen en omstreken

Wolter Brouwer Tegels & Badkamers is sinds 2006 een betrouwbare partner op het gebied van badkamers, tegels en woonvloeren. Onze vakkundige medewerkers hebben jarenlange ervaring en helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes!

In onze showroom van ruim 1500 m2 hebben wij alles onder één dak: complete badkamers, tegels, laminaat, pvc, verwerkingsmaterialen en de mogelijkheid tot installatie. Op de begane grond kunt u inspiratie op doen voor het samenstellen van uw ideale badkamer en alle aanverwante producten. We hebben tientallen complete badkameropstellingen staan in een moderne, landelijk, tijdloze sfeer en met de nieuwste trends. Op de eerste verdieping vindt u het grootste vloertegel assortiment van Friesland met meer dan 1000 verschillende soorten wandtegels, vloertegels en natuursteen. Deze tegels presenteren wij in grote oppervlakken zodat u zich een betere voorstelling kunt maken. Voor elke smaak is er wel een passende stijl te vinden!

Uit voorraad & snel leverbaar
Door rechtstreeks in te kopen bij de fabrikant kunnen wij u tegels en sanitair leveren tegen een scherpe prijs. Wilt u direct aan de slag? Dat is mogelijk! Veel sanitair en tegels zijn direct uit voorraad leverbaar. Dus ook als u renovatieplannen heeft, kunt u altijd bij ons terecht. Onze badkamer- en tegelspecialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes en staan altijd klaar voor vragen, informatie of een gratis 3D-ontwerp van uw badkamer.

Van ontwerp tot montage
Naast het ontwerpen en kopen van badkamers, badkamermeubels, douchecabines en tegels, kunnen wij u ook helpen met de montage van uw badkamer producten. Wij werken samen met een netwerk van ervaren badkamer monteurs. Wij helpen u graag bij het verwezenlijken van uw perfecte badkamer, terwijl u zorgeloos iets anders gaat doen! Onze showroom is makkelijk bereikbaar en er is ruime (gratis) parkeergelegenheid direct voor het pand. Breng snel een bezoek aan Wolter Brouwer Tegels & Badkamers en laat u inspireren. De koffie en thee staan altijd voor u klaar!