Wij gaan voor goud!

Met nieuwe kussens op de bank of een ander kleurtje op de muur kan je interieur weer jaren mee. Je badkamer kun je ook een metamorfose geven. Met wat liefde én gouden accessoires maak je er een comfortabele mini-wellness van!

Gouden match

Hoe mooi goudkleurige badkameraccessoires en wit marmer combineren zie je hier. Wat een plaatje! Deze materialen en kleuren zorgen voor een moderne uitstraling. Heb je een mooie badkamerkraan gevonden? Veel merken hebben bijpassende accessoires zoals een zeeppompje en een tandenborstelhouder. Het totaalplaatje moet natuurlijk wel kloppen!

Badkamersensatie

Je denkt er misschien niet meteen aan, maar een douchegoot die past bij de rest van je badkamer is een ware sensatie. Als je deze strakke douchegoot ziet, begrijp je vast waarom wij er echt blij van worden. Het geborstelde goud combineert prachtig met zwart, grijs, marmer of beton. Het is dé manier om je favoriete stijl door te voeren en je badkamer persoonlijk te maken.

In de ring

Rondslingerende handdoeken zijn verleden tijd met een mooie handdoekring. Functionaliteit en design gaan hand in hand in dit ontwerp. Je kunt er met gemak zware, natte handdoeken aan ophangen en de ring is een aanwinst in je badkamer. Hij past zowel in een moderne, klassieke of weelderige badkamer.

Voor een beetje glans

Een badkamer moet niet alleen mooi, maar ook een fijne plek zijn om in alle rust de dag op te starten of je op te frissen. We genieten hier ook graag van comfort en gemak. Dat zit ‘m al in de kleinste details, zoals een toiletborstelhouder. Het is al lang geen storend element meer, maar juist een elegant accessoire bij je toilet. Deze set is uitgevoerd in gepolijst messing. De houder zorgt daarnaast voor schoonmaakgemak, want je kunt er gemakkelijk met een dweil of stofzuiger onderdoor. Handig! Denk ook eens aan andere accessoires in dezelfde kleur, zoals een haakje of een toiletrolhouder.

Accessoires maken een badkamer helemaal af. Kom inspiratie opdoen in onze winkels en zie wat er allemaal mogelijk is!

Kers op de taart

Onmisbaar in je douche: een hoekkorf of zeeprekje, zodat je je douchegel, shampoo en conditioner meteen voor het grijpen hebt. Als je een mooie douche of hebt, maakt zo’n rekje het helemaal af. Je kunt je verzorgingsproducten beter niet op de grond zetten, want dan blijven er zeep- en shampooresten achter op de vloer. Dus hup, alles in het rekje!

Stylen maar!

Er is geen twijfel over mogelijk: nisjes in de badkamer zijn hot. In een bestaande badkamer ga je niet snel breken, maar met deze losse schapmodules creëer je snel je eigen nisjes. Het wordt nog beter, want deze modules zijn uitgevoerd met sfeervolle ledverlichting én subtiele wandverlichting. Perfect voor een avondje ontspannen in de badkamer!

Stralende verlichting

Niets mis met een plafonnière, maar dit type verlichting is vooral functioneel. In deze ruimte heb je vooral gericht licht nodig als je voor de spiegel staat, maar ook lichtbronnen die zacht en sfeervol licht verspreiden als je in bad zit. Onze tip: werk met meerdere lichtaccenten, zoals spiegelverlichting, spots en hanglampen. Badkamerverlichting is tegenwoordig zo mooi, dat je de lampen het liefst ook in je woonkamer wil!

Hotellook

Zoveel smaken, zoveel wastafels. Veel waskommen zijn rond, maar heb je ook al eens gedacht aan een vierkant of rechthoekig exemplaar? Deze gouden beauty geeft je badkamer een hotellook en is in principe op veel wastafelmeubels of kasten te monteren. Een paar goudkleurige badkameraccessoires erbij en je badkamer heeft een compleet nieuwe look.

Scroll naar boven