Nieuws

thumbnail
5 september 2019

Feiten en fabels over de badkamer

Kun je water besparen met een regendouche en doet een sauna nu echt wat voor je weerstand? De opmerkelijkste fabels en feiten over onze badkamergewoontes op een rij!

thumbnail
27 augustus 2019

Beachgevoel in je badkamer

Op het strand genieten we van de zon op ons gezicht en zalig niets doen. Als je thuis het zand en de zonnebrand van je afspoelt, wil je die ontspannen vakantiesfeer zo lang mogelijk vasthouden. Dit zijn dé ingrediënten voor een beachgevoel in je badkamer!

thumbnail
13 augustus 2019

Kranen in alle kleuren en stijlen

Waar denk je aan als je aan zomer denkt? Zon, zee, strand? Of aan mooie zomerse tinten zoals wit, goud en brons? Maak je badkamer zomerklaar met gekleurde wastafelkranen.

thumbnail
6 augustus 2019

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn trucjes om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Denk aan een het plaatsen van een grote spiegel, het gebruik van lange meubels of slimme opbergmogelijkheden zodat je badkamer netjes opgeruimd is. Maar ook met tegels kun je een ruimtelijk effect creëren.

thumbnail
22 juli 2019

Eén badkamer, drie indelingen

Bij een badkamer van 5 m² denk je vast: klein! Maar in een badkamer van 2,5x2 meter kun je heel wat kwijt. Een bad, douche, wastafel, toilet én een designradiator passen er met gemak in. Hoe kun je deze badkamer het beste indelen? We geven je drie opties!

thumbnail
17 juli 2019

Musthaves voor je toilet

Een toilet moet praktisch, hygiënisch en stijlvol zijn. Je hebt er meestal niet zo veel ruimte, dus het kleinste kamertje in huis moet efficiënt worden ingericht. Maar je wilt eigelijk ook dat je gasten hier hun handen kunnen wassen. De beste tips voor je toilet!

thumbnail
6 juni 2019

Tegels uit alle windstreken

Dessintegels, terrazzo of toch tegels met een houtlook; wat kies jij voor je wanden en vloeren in de badkamer? We doen inspiratie op in Marokko, Zuid-Europa, het Midden-Oosten en Scandinavië. Dit zijn de mooiste vloer- en wandideeën van over de grens!

thumbnail
22 mei 2019

Creëer thuis je eigen spa

Vergeet je to-do lijstjes: het is tijd voor een schuimend bad of een relaxte scrubsessie onder de douche. Met de juiste materialen en accessoires maak je van jouw badkamer een persoonlijke thuisspa.

thumbnail
16 mei 2019

Zoveel smaken, zoveel wastafels

Met een wastafel kun je uitdrukking geven aan jouw favoriete badkamerstijl. Rond, vierkant, in kleur of maagdelijk wit… Voor elke smaak is wel een bijpassende waskom te vinden. Durf jij te kiezen voor een wastafel in poederroze of eentje van hip terrazzo?

thumbnail
8 mei 2019

Spiegeltje, spiegeltje, aan de wand

Een badkamerspiegel is niet zomaar een spiegel. Vroeger was ‘ie vooral functioneel, nu is het een blikvanger die past bij je favoriete stijl. Groot pluspunt: tegenwoordig hebben ze ook opbergruimte, zijn ze voorzien van stekkerdozen en ledverlichting!

thumbnail
8 april 2019

Je badkamer stylen? Start met een kraan

Rosé goud, geborsteld koper, mat wit… Kranen met een bijzondere kleur zijn bezig aan een opmars. Zo geef je je badkamer een persoonlijke touch. De kranen van Hotbath zijn made in Italy en heel geliefd in Nederland. Wij begrijpen wel waarom!

thumbnail
8 april 2019

Wij gaan voor goud!

Met nieuwe kussens op de bank of een ander kleurtje op de muur kan je interieur weer jaren mee. Je badkamer kun je ook een metamorfose geven. Met wat liefde én gouden accessoires maak je er een comfortabele mini-wellness van!