Nieuws

thumbnail
12 augustus 2020

Stijlvol afkoelen na een hete zomerdag

De zomers in Nederland worden steeds warmer! Van de ene kant is dat natuurlijk hartstikke lekker, maar aan de andere kant vraagt dat wel om wat aanpassingen in- en om huis. We geven je vandaag een paar tips om stijlvol af te koelen in de badkamer.

thumbnail
12 augustus 2020

Haal jouw vakantieland je badkamer in!

Je werkt het hele jaar hard voor een paar weken vakantie. Maar waarom zou je maar 2 weken per jaar in jouw favoriete vakantieland zijn als je het vakantiegevoel van jouw favoriete bestemming, gewoon in huis kunt halen? Wij geven je er ideeën voor.

thumbnail
20 december 2019

Zo maak je je eigen scrubzout.

Het is zo lekker om af en toe even de tijd te nemen voor jezelf. Trek je terug in je thuisspa en verwen je huid met een bodyscrub, die je zelf maakt van rozenblaadjes, lavendel of honing. Kaarsjes aan en genieten maar!

thumbnail
5 september 2019

Feiten en fabels over de badkamer

Kun je water besparen met een regendouche en doet een sauna nu echt wat voor je weerstand? De opmerkelijkste fabels en feiten over onze badkamergewoontes op een rij!

thumbnail
27 augustus 2019

Beachgevoel in je badkamer

Op het strand genieten we van de zon op ons gezicht en zalig niets doen. Als je thuis het zand en de zonnebrand van je afspoelt, wil je die ontspannen vakantiesfeer zo lang mogelijk vasthouden. Dit zijn dé ingrediënten voor een beachgevoel in je badkamer!

thumbnail
13 augustus 2019

Kranen in alle kleuren en stijlen

Waar denk je aan als je aan zomer denkt? Zon, zee, strand? Of aan mooie zomerse tinten zoals wit, goud en brons? Maak je badkamer zomerklaar met gekleurde wastafelkranen.

thumbnail
6 augustus 2019

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn trucjes om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Denk aan een het plaatsen van een grote spiegel, het gebruik van lange meubels of slimme opbergmogelijkheden zodat je badkamer netjes opgeruimd is. Maar ook met tegels kun je een ruimtelijk effect creëren.

thumbnail
22 juli 2019

Eén badkamer, drie indelingen

Bij een badkamer van 5 m² denk je vast: klein! Maar in een badkamer van 2,5x2 meter kun je heel wat kwijt. Een bad, douche, wastafel, toilet én een designradiator passen er met gemak in. Hoe kun je deze badkamer het beste indelen? We geven je drie opties!

thumbnail
17 juli 2019

Musthaves voor je toilet

Een toilet moet praktisch, hygiënisch en stijlvol zijn. Je hebt er meestal niet zo veel ruimte, dus het kleinste kamertje in huis moet efficiënt worden ingericht. Maar je wilt eigelijk ook dat je gasten hier hun handen kunnen wassen. De beste tips voor je toilet!

thumbnail
6 juni 2019

Tegels uit alle windstreken

Dessintegels, terrazzo of toch tegels met een houtlook; wat kies jij voor je wanden en vloeren in de badkamer? We doen inspiratie op in Marokko, Zuid-Europa, het Midden-Oosten en Scandinavië. Dit zijn de mooiste vloer- en wandideeën van over de grens!

thumbnail
22 mei 2019

Creëer thuis je eigen spa

Vergeet je to-do lijstjes: het is tijd voor een schuimend bad of een relaxte scrubsessie onder de douche. Met de juiste materialen en accessoires maak je van jouw badkamer een persoonlijke thuisspa.

thumbnail
16 mei 2019

Zoveel smaken, zoveel wastafels

Met een wastafel kun je uitdrukking geven aan jouw favoriete badkamerstijl. Rond, vierkant, in kleur of maagdelijk wit… Voor elke smaak is wel een bijpassende waskom te vinden. Durf jij te kiezen voor een wastafel in poederroze of eentje van hip terrazzo?