3D-badkamerplanner

Met de 3D-badkamerplanner ontwerp je in drie stappen jouw nieuwe badkamer. Eerst geef je de afmetingen van je badkamer aan, daarna bepaal je waar de ramen en eventuele wandjes moeten komen. Dan kies je uit het sanitair.

Wil je een bad of een douche in je badkamer (of allebei misschien)? Waar komt het toilet? En welke badkamermeubels wil je toevoegen aan je badkamer? Tenslotte bepaal je de stijl van je badkamer door te kiezen uit verschillende soorten tegels. Zo krijg je al een heel goed beeld van hoe je badkamer eruit kan komen te zien. 

Kom je er met de 3D-badkamerplanner alleen niet uit? Of zijn er nog andere opties die je graag zou willen bespreken? Dan kun je altijd contact opnemen met een van onze specialisten. Wij helpen je graag verder. 

Bekijk jouw droombadkamer in virtual reality

Wil je ervaren hoe het voelt om de door jou ontworpen badkamer te staan? Dit is in alle vestigingen mogelijk door middel van een virtual reality bril. Nieuwsgierig geworden? Maak direct online een afspraak. Onze adviseurs nemen graag contact met je op om een afspraak in te plannen.

Hoe werkt de 3D-badkamerplanner?

Stap 1: Selecteer ruimte

Stap 1

Selecteer de vorm van je ruimte en pas de afmetingen aan.

Stap 2: Ruimte inrichten

Stap 2

Richt de ruimte in aan de hand van de uitgebreide bibliotheek aan items.

Stap 3: Ruimte betegelen

Stap 3

Kies de gewenste tegelcombinatie en bekijk het effect op je ontwerp.

Is dit jouw droombadkamer?

Zet dan de laatste stap: 
Vul in het laatste scherm je gegevens in en mail ons het ontwerp dat je gemaakt hebt met de 3D-badkamerplanner, zodat een van onze adviseurs samen met je kan kijken of we jouw droombadkamer snel kunnen realiseren.