Kranen in alle kleuren en stijlen

Waar denk je aan als je aan zomer denkt? Zon, zee, strand? Of aan mooie zomerse tinten zoals wit, goud en brons? Maak je badkamer zomerklaar met gekleurde wastafelkranen.

Geometrisch design of elegantie

De twee kranenseries Metropol en Talis E van Hansgrohe zijn nu in 5 verschillende kleuren (en chroom) te krijgen onder de naam FinishPlus. Beide series hebben allebei hun eigen karakter en stijl. Wil je een kraan met een geometrisch, strak design en strakke lijnen? Kies dan voor de Metropol serie van Hansgrohe. Tegelijkertijd hebben deze kranen ook een stoere uitstraling, wat direct opvalt als je ze ziet. Hansgrohe laat zien hoe mooi hoeken en randen in een badkamer kunnen zijn. Grote vlakken vallen nóg meer op door de strakke lijnen, waardoor je fijne lichtreflecties krijgt. De Metropol serie heeft zelfs in 2017 de iF Design Award gewonnen! Hou je meer van rondere vormen en elegantie? Dan is er de andere kranenserie met een wat meer ingetogen vormgeving dan de andere serie. Voor ieder wat wils. Strak, maar toch rondere vormen. De kraan loopt slank naar boven toe uit en geeft de kraan een wat tijdlozere uitstraling, maar toch modern en erg elegant.

Kleur kraan kiezen

Style je badkamer met gekleurde kranen van Hansgrohe en geef je badkamer een eigen stijl. Chroom, mat zwart, mat wit, geborsteld zwart, goud en geborsteld koper. Prachtig toch?! En helemaal de trend van nu. De laatste drie kleuren worden aangebracht door middel van een PVD proces. Dankzij dit proces, waarbij de kleur onder vacuüm op het product wordt aangebracht, is de kleurlaag extra krasbestendig en duurzaam.

Als je van een moderne inrichting houdt kies dan voor de Metropol kranen in matte kleuren, bijvoorbeeld mat zwart of mat wit. Zorg voor contrasterende kleuren of juist één kleurgeheel in je badkamer. Denk bijvoorbeeld aan een mat witte kraan in een omgeving met lichte kleuren. Maar je kunt ‘m natuurlijk ook bij een donkere waskom plaatsen. Hou je van een trendy en industriële look? Kies dan voor de Metropol, mat zwarte kraan en combineer het met een zwarte waskom en spiegel met een zwarte rand. Helemaal stoer met een grijze wand.

Heeft u moeite met het inrichten van uw badkamer? Kom langs in de showroom en laat onze experts u helpen. 

Geef je badkamer een wat romantischer look met de gouden variant van de Talis E. De rondere vormen van deze kraan maken hem sierlijk. Maak het af met een ronde spiegel met een gouden rand en wat accessoires in dezelfde kleurtinten. Minimalistisch en elegant. De kranen in goud, geborsteld koper en chroom zijn ook super stijlvol en bijzonder. Deze kleuren kranen passen goed in een industriële badkamer, maar als je van modern houdt kan dit ook perfect. Het zijn ware eyecatchers in je badkamer!

Kies je model kraan

Combineer je wastafelkranen met een douche- en/of badkraan in dezelfde kleuren om een mooi geheel in je badkamer te creëren. Wat vind je bijvoorbeeld van een vrijstaande mengkraan bij je bad? Ook deze zijn te krijgen in zwart, wit, goud en koper. Doordat de kranen in verschillende modellen verkrijgbaar zijn, passen ze bij allerlei verschillende soorten, hoogten en maten van je wastafel of bad. Ook hier weer kun je kiezen voor een super strakke kraan of de wat rondere en elegantere variant.

Kies je eigen kraangreep

Bij deze serie kranen kun je helemaal zelf je greep kiezen. Eéngreeps mengkranen, een grotere hendelgreep, beugelgreep of een minimalistische greep. Er zijn ook inbouwkranen waarbij je een ander soort greep nodig hebt om het te bedienen. Het voordeel van inbouwkranen is dat het minder ruimte in beslag neemt op je wastafel en tegelijkertijd netjes doordat de kraan is weggewerkt in de muur.

Scroll naar boven